Predstavitev podjetja

Ukvarjamo se s svetovanjem, načrtovanjem, razvojem in prodajo informacijskih sistemov. Ponujamo celovito ponudbo od izobraževanja do vsebinskega in organizacijskega svetovanja pri vzpostavljanju informacijskega sistema, ki se lahko razpleta v vse veje posamezne družbe.

O podjetju

Ukvarjamo se s svetovanjem, načrtovanjem, razvojem in prodajo informacijskih sistemov. Ponujamo celovito ponudbo od izobraževanja do vsebinskega in organizacijskega svetovanja pri vzpostavljanju informacijskega sistema, ki se lahko razpleta v vse veje posamezne družbe.

Smo podjetje, ki spada med vodilna štajerska podjetja na področju izdelave proizvodov programske opreme. Naših storitev se poslužujejo srednje-velika in velika podjetja, ki jim investicije v kakovostno programsko opremo niso odvečne. V vseh letih našega obstoja nismo izgubili nobenega naročnika, temveč smo jih samo pridobivali. Storitve našega podjetja so tako prisotne v podjetjih širom Slovenije.

Začetki podjetja segajo v leto 1989, ko je bilo ustanovljeno podjetje GEGRA d.o.o., katerega dejavnost je obsegala razvoj sodobnih računalniških informacijskih sistemov. Leta 1995 smo se pridružili skupini SRC in se preimenovali v SRC-IPS d.o.o.. Leta 1999 smo spoznali, da se poslovni interesi podjetja SRC-IPS d.o.o. in skupine podjetij SRC razhajajo. Dogovorili smo se za sporazumno razdružitev in se preimenovali v SOFTBASE d.o.o..

Kakovost in konkurenčnost naših storitev zagotavljamo z visoko usposobljenim kadrom, ki zna prisluhniti in razumeti želje naročnikov. Certifikat kakovosti ISO 9001 smo pridobili leta 2001.

Desetletja pridobivano znanje in izkušnje smo združili v kvalitetnih in zanesljivih računalniških programih. Zbrani strokovnjaki iz različnih področij skupno skrbimo za tehnično in vsebinsko podporo svojim strankam.

Umetnost preprostih rešitev. Še tako zapletene naloge naredimo uporabnikom enostavne in prijazne.

Ponujamo celovite informacijske sisteme za:

finančno-računovodska
proizvodnja in
druga področja

Rešitve, ki jih ponujamo temeljijo na načelih standardov kakovosti in drugih standardov, pri čemer se rešitve oblikujejo glede na zahtevane potrebe uporabnikov. Poseben poudarek dajemo odprtosti sistemov in povezovanju z obostoječimi programskimi rešitvami uporabnikov. V kombinaciji s podatkovnimi bazami obvladujemo okolja različnih operacijskih sistemov in različnih komunikacijskih platform. Programi so zgrajeni okrog kompleksne modularno zasnovane aplikacije in so med seboj tesno povezani. Uporabnikom nudimo neposredno svetovanje in pomoč pri vsebinskem reševanju avtomatizacije poslovnih procesov v skladu z zakonodajo in upoštevanjem računovodskih standardov ter predpisov. Zagotavljamo tudi izobraževanje uporabnikov in vzdrževanje aplikacij (redno usklajevanje z zakonodajo). Programi se odlikujejo po prilagodljivosti, enotnem strukturiranju in modularnosti. Tako lahko zagotavljamo sistematično dopolnjevanje programskih aplikacij, kar pa neposredno na baze podatkov ne vpliva. Le te so neodvisne od sistema uporabniških programov. Uporaba standardov za delo v grafičnem okolju zagotavlja preprosto uporabo informacijskega poslovnega sistema.

PANOGE

Ni pomembno, kakšno vrsto dejavnosti opravljate, bodisi da ste storitveno podjetje, proizvodno, finančno, javni zavod, veleprodajno ali maloprodajno podjetje, kakor ni pomembno, ali morate nadgraditi celoten informacijski sistem vašega podjetja ali samo določen poslovni proces, za oboje vam bomo pripravili ustrezno rešitev.

MOŽNOSTI NABAVE

S prenovo svojega informacijskega sistema lahko pričnete tako rekoč že jutri, saj smo v podjetju Softbase več kot desetletje razvijali in dopolnjevali informacijski sistem, katerega vam lahko implementiramo brez začetnih stroškov, saj vam ga damo v najem za ceno, ki je za vas vsekakor dostopna, istočasno pa vam stojimo ob strani z našimi najboljšimi svetovalci, saj so uspešno implementirali že več kot 120 podjetij v Sloveniji.

PRIHODNOST

V podjetju želimo uresničiti naš cilj, ki smo si ga zastavili, to je zagotoviti zadovoljstvo naročnika. Pozornost bomo posvečali vzpostavitvi takšnih postopkov sodelovanja z naročniki, ki bodo zagotavljali zadovoljstvo na obeh straneh. V proizvode bomo skušali vključiti vse želje naročnikov tako, da bo njihovo poslovanje kar se da olajšano. Zavedamo se, da nas samo medsebojno sodelovanje, ki temelji na odkritih odnosih lahko pripelje do zastavljenega cilja. Podjetje Softbase d.o.o. sodeluje s strokovnjaki na različnih področjih in rezultat tega so uporabniku prijazni proizvodi. Veliko pozornosti bomo v prihodnosti namenjali vzpostavitvi takšnih postopkov, ki bodo zagotavljali še večjo kakovost naših storitev.

OSNOVNI PODATKI

Podjetje: Softbase d.o.o.
Naslov: Gmajna 22a, 2317 Oplotnica
Telefon: 03 759 41 02
ID za DDV: SI96644842
Matična številka: 1227157000
Reg. številka: 5550020134
IBAN: SI56 6100 0001 3385 183 (Delavska hranilnica d.d.)